If you are afraid of the unknown,
learn to know it.

Annika Roos

Ademcoach

Een betere wereld begint bij jezelf. Wat betekende dit eigenlijk voor mij? Ik voelde dat ik aan de slag moest met mijn schaduwkanten, de dingen die ik eigenlijk niet wilde zien of voelen, mochten nu naar boven komen. Om wel gezien en gevoeld te worden.

Ik ben ermee aan de slag gegaan. Onder andere met de magische truffels. Zij brachten mij heel veel inzichten. Maar het was tijdens de ademcirkel voorafgaand aan de truffels, dat mijn verbonden ademhaling en mijn lichaam mij lieten voelen waar de pijnlijke stukken precies zaten!

Zo, dat was gaaf! Dat ademen , daar wilde ik meer van leren en ik ben toen een opleiding tot ademcoach gaan volgen. Hier kon ik mijn stukken verwerken.

Hoewel het soms pijnlijk was ben ik dankbaar dat ik het proces aangegaan ben. Ik voel dat ik enorm ben gegroeid.

De persoonlijke ontwikkeling is nooit klaar, maar ik merk dat het steeds makkelijker gaat. En dat wens ik iedereen toe.

Dennis over Annika

Als ik aan Annika denk, komen de woorden zachtaardig, liefdevol en energiek als eerste naar boven. Zij inspireert mij in de manier waarop zij met mensen omgaat. Zij weet altijd de juiste snaar te raken door het juiste te voelen en te vragen. Als het nodig is vloeit er een traan of er verschijnt juist een grote glimlach op het gezicht van de persoon waar zij mee samen is. 

Haar energie is warm, liefdevol en vrouwelijk. Zowel met mannen als met vrouwen weet zij de connectie te maken. Annika vertegenwoordigt het element lucht en ik het element aarde. Hierdoor is er een fijne balans tussen ons twee, in het dagelijks leven en in ons werk als ademcoach. 

In haar werk als ademcoach zet zij al deze kwaliteiten in wanneer zij voelt dat het nodig is.  Annika is een prachtige vrouw en een betrouwbare en fijne ademcoach.

Dennis Heyne

Ademcoach

Hoe ben ik gekomen tot waar ik nu ben? Ongeveer zeven jaar geleden maakte ik mijn eerste reis met een plantmedicijn. Dit was de start van een ontdekkingsreis in mijn persoonlijke ontwikkeling. Mijn ontdekkingsreis bracht mij in contact met yoga, reiki, chi gong, soundbaths, sjamanistische drums, meditatie, Boeddhisme en natuurlijk Ademwerk!

Met Ademwerk kwam ik voor het eerst in aanraking toen ik deelnam aan een sjamanistische ademcirkel op Bali. In Nederland nam ik vervolgens deel aan een ademcirkel die mij voorbereidde op de daarop volgende Magic truffelreis. Ik dacht dat de truffelreis mij het meest zou brengen. Maar het bleek de ademcirkel te zijn die mijn wereld veranderde. Enorm verbaasd was ik om te merken hoe snel ik in het proces raakte en wat er allemaal in mijn lijf gebeurde. Tintelingen, koude, verkramping. Op emotioneel gebied werd er van alles aangeraakt en verschoven.

Door mijn ervaringen heb ik de kracht, intensiteit en effectiviteit van het ademwerk gezien en gevoeld. Annika, die de opleiding tot ademcoach inmiddels had afgerond, vroeg mij op een ochtend of ik met haar samen ademcoaching wilde gaan doen. Ik voelde toen een duidelijk “JA” en besloot mij meteen in te schrijven bij de ademcoach opleiding.

Het duidelijke “JA” van toen voel ik nog steeds en nu meer dan ooit. Want, WOW, want een mooi werk is dit om te doen.

Annika Over Dennis

De eerste woorden die in mij opkomen als ik aan Dennis denk zijn rust, betrouwbaar, liefdevol, zorgzaam, empathisch, niet oordelend en vooral geaard. Het is zo mooi dat hij precies aanvoelt wie wat nodig heeft. Dennis blijft zich persoonlijk ontwikkelen, dat is heel belangrijk voor hem. Elke keer leert hij weer nieuwe dingen die wij kunnen gebruiken in de ademsessies.

Daarnaast heeft Dennis ook een goed gevoel voor humor, is hij altijd in voor een lolletje. Zijn fantasie neemt ook wel eens een loopje met hem…

Al deze eigenschappen maken hem tot een hele goede ademcoach. Hij is echt mannelijk, maar ook zijn vrouwelijke energie omarmt hij volledig, waardoor hij heel erg in balans is.

Wie Dennis kent zal dit beamen en wie hem nog niet kent zal daar snel genoeg achter komen! Een lieve man die staat voor woord en daad en die iedereen een warm hart toe draagt.