If you are afraid of the unknown,
learn to know it.

Recensies

“Annika en Dennis zijn een prachtig stel samen. Je voelt je echt gehoord, gezien en gesteund door hen. Beide hebben een hele fijne en zachte energie. Heel zorgzaam begeleiden ze je in de reis die je maakt tijdens een sessie. Ik kon mij daardoor volledig overgeven. Ik voelde echt dat er met liefde tijd en ruimte voor mij werd gecreëerd. Fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel heb ik veel kunnen loslaten. En heeft het mij ook veel inzichten gegeven.

Dit proces gun ik echt iedereen”.

Fleur Smoorenburg

“Meerdere keren heb ik een ademsessie mogen ervaren bij Annika. Het is een hele bijzondere ervaring met heftige momenten van loslaten en daarna zo’n intense rust en ruimte in je lichaam. Annika begeleidt zo fijn en ik voelde me zo veilig tijdens al mijn sessies. Ook de opbouw van sessies waren heel fijn. Elke keer konden we samen een stapje verder gaan. Zo bijzonder!

De laatste sessie was met Annika en Dennis samen. Dat was een hele mooie ervaring. Ze zijn goed op elkaar ingespeeld en weten precies wat er nodig is. Met de begeleiding van beiden voelde het voor mij dat er nog meer bedding was om dieper te gaan”.

Sandy Harkes

“In september heb ik een ademsessie met Dennis gehad. Hij zorgde voor een ontspannen sfeer en ik voelde mij daardoor gelijk op mijn gemak. Na een persoonlijk intakegesprek kreeg ik een heldere uitleg over de sessie en de ademtechniek. Zo was het duidelijk wat ik kon verwachten. De begeleiding van Dennis en de rust die hij uitstraalt schept een veilige omgeving. Ik heb een erg mooie en nuttige ervaring gehad waarin zeker een en ander in beweging is gezet. Dankbaar hiervoor”. 

Robert Lamping